ANKARA / ALTINDAĞ - Hacı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

OKULUMUZDA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİMİZ HARBİYE ÇAĞLAYAN TARAFINDAN TÜRKÇE TELAFİ EĞİTİMİ KURSU VERİLMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZ, KURSUMUZ SAYESİNDE DERSLERİ ANLAMAKTA, DERSİ TAKİP ETMEKTE VE OKUL BAŞARISINDA OLUMLU GELİŞME GÖSTERMİŞTİR. ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Haz

OKULUMUZ MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENİ ALİ RIZA ARSLAN VE REHBERLİK ÖĞRETMENİ FATMA KOÇOĞLU TARAFINDAN OKULUMUZ ÇEVRESİNDE BULUNAN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK OKUL TANITIM ÇALIŞMALARI YAPILMIŞ, ÖĞRENCİLERİN SORULARI CEVAPLANMIŞTIR.

May

Öğrencilerimize Rehber Öğretmenimiz Fatma Koçoğlu tarafından, Verimli Ders Çalışma, Motivasyon, Etkili Zaman Yönetimi, YKS Sistemi konularında seminerler verilmiştir.

Mrt

Öğrencilerimizden Ahmet Bera Mertoğlu, Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında okulumuzu başarıyla temsil etmiştir.

Şbt

Bakanlığımızın yayınladığı tüm Türkiye'de yürütğülen okullarda Psikososyal Destek Programı çalışması kapsamında Öğretmen bilgilendirme oturumu okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Ara

Birinci Dönem veli toplantımız okulumuz konferansa salonunda yapılmıştır. Başarı için eğitimde üçlü sac ayağının önemi, bu bağlamda aile,okul ve öğrenci arasında olumlu ve sürekli iletişimin önemi anlatılarak veilerimizden beklentilerimiz ve öğrencilerimizi nasıl destekleyecekleri konusunda bilgilendirme yapılmıştır.

Ara

Teknolojinin bizlere sunduğu kolaylıkların yanında, bilinçsiz kullanımının olusturacağı sorunlarla karşılaşmamak için  yapabileceklerimiz velilerimizle paylaşılmıştır.

Özellikle cep telefonu kullanımı, sosyal medya ve siber zorbalık konularında velilerimiz bilgilendirilmiştir.

Haz

Yeni yollarına doğru uğurlayacağımız son sınıf öğrencilerimizle YKS öncesi moral ve motivasyon sağladıkları sene sonu pikniğinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

TERÖRLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE SEMİNER VERİLDİ.

Nis

11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle Gazi Üniversitesi'ne tanıtım gezisi düzenledik. Üniversite konser salonunda tüm fakültelerin öğretim üyeleri tarafından tanıtımlarının yapıldığı sunumları dinledikten sonra, bölümde okutulan dersler, iş imkanları, kampüste yaşam gibi sorularımıza cevap bulduk.

Daha sonra kampüsü gezerek üniversitede yaşam, derslikler, kütüphane ve kampüsü daha yakından görmek imkanı elde ettik.

Üniversiteli olma isteği ve çalışma azminin artması noktasında öğrencilerimizin sınava üç ay kala motivasyonlarının yükselmesini hedeflediğimiz gezimizde emeği geçen idarecilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Anfa Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi'ne tüm 12. sınıf öğrencilerimizle üniversiteleri daha yakından tanımak, akademik kadroları ve bölümleri hakkında bilgi edinmek için gezi düzenledik. Üniversiteli olmak, yüksek öğretim hayatlarına  devam etmek için YKS hazırlık sürecinde moral ve mativasyon sağlayan gezimizle öğrencilerimiz birçok üniversiteyi tanıma imkanı bulmuştur.

Mrt

Genç Seda Kur'an-ı Kerimi güzel okuma bölge yarışmasında öğrencimiz okulumuzu temsil ederek 5. olmuştur.